PODRŽITE NAS

Vaša podrška je od vitalnog značaja

i pomaže Festivalu da realizuje sve svoje sadržaje.

Festival klasične muzike „Orfej“ oslanja se na podršku iz širokog spektra izvora, a postoji mnogo načina na koje možete direktno pomoći u brizi i očuvanju kulture i umjetnosti u Bosni i Hercegovini. Festivalu možete donirati kao pojedinac ili putem fondacije, udruženja ili kompanije. Vaša podrška nam pomaže da učinimo sljedeće:

 

  • Produciramo koncerte i izložbe u najrelevantnijim prostorima u Bosni i Hercegovini

  • Organizujemo edukativne i istraživačke programe

  • Uključimo lokalne i globalne umjetničke zajednice i pojedince u naše projekte

  • Obogatimo umjetničku scenu u Bosni i Hercegovini

  • Organizujemo internacionalna takmičenja

  • Brinemo o našim volonterima

Načini na koje nas možete podržati:

Korporativna podrška

 

Povežite svoj brend s našim mladim i perspektivnim festivalom i umjetnicima, i uživajte u ekskluzivnim ponudama.

 

Aktivno se uključite u život festivala „Orfej“ kroz ekskluzivan pristup sadržajima festivala i posebnim programima za Vašu kompaniju, klijente i zaposlene.

 

Bilo bi nam drago razgovarati s Vama o različitim načinima na koje se Vaša kompanija može povezati sa našim festivalom. Za više informacija kontaktirajte naš tim.

Postanite pokrovitelj

 

U svijetu su festivalski pokrovitelji najbitniji faktor koji utiče na uspjeh festivala, naročito kada je riječ o festivalima klasične muzike. Kao pokrovitelji dobijate pristup posebnim sadržajima festivala, ali i moguću saradnju sa najreprezentativnijim imenima festivala.

Pokroviteljski paketi

 

Podrška pokrovitelja bitna je za kontinuirani razvoj i uspjeh festivala „Orfej“: od koncertnog i izložbenog programa do edukativnih i istraživačkih programa. Polazeći od predloženog doprinosa od 100 KM ili €50, možete izabrati jedan od četiri pokroviteljska paketa:

 

  • Orfej paket u vrijednosti od 100 KM / €50 *

(predložena donacija Vam omogućuje rani uvid u sve aktivnosti festivala, te pristup svim festivalskim sadržajima uz dva stalna mjesta rezervisana na Vaše ime)

  • Srebrni paket u vrijednosti od 300 KM / €150 *

(predložena donacija + 200 KM / €100 koristi koje Vam omogućuju sve pogodnosti Orfej paketa i dodatne pogodnosti u saradnji sa prijateljima festivala)

  • Zlatni paket u vrijednosti od 400 KM / €200 *

(predložena donacija + 300 KM / €150 koristi koje Vam omogućuju sve pogodnosti Srebrnog paketa i dodatne pogodnosti u saradnji sa prijateljima festivala)

  • Platinasti paket u vrijednosti od 500 KM / €250 *

(predložena donacija + 400 KM / €200 koristi koje Vam omogućuju sve pogodnosti Zlatnog paketa i dodatne pogodnosti u saradnji sa prijateljima festivala)

 

Svaki paket pruža drugačiji način približavanja festivalu, što znači da možete odabrati opciju koja Vam najviše odgovara. Bilo da se radi o prilikama za upoznavanje drugih pokrovitelja ili najboljim mjestima u koncertnim dvoranama za Vas i Vaše goste, ovaj program nudi priliku da zavirite iza kulisa najperspektivnijeg festivala klasične muzike.

Za više informacija kontaktirajte naš tim.

* Svi pokroviteljski paketi festivala uključuju vrijednost pogodnosti koja opisuje stvarne troškove sadržaja koji su u paketu ponuđeni. Ove pogodnosti možete kupiti i zasebno po ovoj cijeni, bez predložene donacije. Svi iznosi dati iznad ove vrijednosti daju se isključivo kao donacija. Kupovinom pokroviteljskog paketa, Vaše ime naći će se na javnoj listi pokrovitelja festivala.

 

Želite li dati poklon bez primanja pokroviteljskih pogodnosti?

 

Ako želite podržati rad festivala klasične muzike „Orfej“ poklonom ili donacijom, ali ne želite primati pokroviteljske pogodnosti poput pozivnica na događaje, kontaktirajte nas.